Fantastiske gør-det-selv vedhæng til halskæde

For alle de smukke damer derude, der elsker at forkæle sig selv, kommer her nogle fantastiske ideer til at gøre smukke vedhæng til halskæde, enten til dig selv eller en du holder af. Hvad ville være bedre end at tilpasse dine vedhæng i forhold til dit humør eller kjole eller sæson eller specielle dage. Så uden større ståhej, prøv nedenfor givne ideer og udforsk din kreative side.

 1. Bær ringen tæt på dit hjerte.

Når den særlige ring står dit hjerte nær, hvorfor så ikke bære den i nærheden af dit hjerte — bogstaveligt talt. Ja damer, det være sig din forlovelsesring eller den ring du købte for din første løn. Træk den på din foretrukne kæde og bær den skønhed. Bare fordi det at bære en ring på fingeren er alt for almindeligt for DIG!

Hvordan gør du — En/to/tre ringe i en kæde og det er dét. For let? Men alt for smukt.

 1. Kæde i kæde — vær lænket

  Har du står overfor det dilemma at skulle vælge, hvilken kæde du vil bære, fordi du elsker disse to/tre/fire kæder lige meget, og at vælge en er ikke en mulighed? Ja, så har vi løsningen. Vælg alle dine foretrukne kæder eller armbånd og undersøg, om de er brudt eller har brug for nogen reparationer. Det er du nødt til at tage hånd om, så det ikke skader din hud.

Sådan gør du: Lås to kæder, og rul derefter den tredje rundt om, hvorved der dannes et lænket tilfældigt design i sidste ende. Voila — du er iført dem alle uden at det bliver for meget!!

 1. Tatoveringer — Hvorfor lige på hud

  At få tatoveringer er på mode i det 21. århundrede. Hvor skal jeg få en tatovering? Hals? Ankel? Ryg? Hvor o hvor? Åh vent, jeg har en idé — hvorfor ikke få min favorit tatovering trykt/designet på en sten og derefter hængt i min egen favorit kæde? På denne måde behøver du ikke have et permanent mærke på kroppen, men du kan stadig have dit foretrukne design med dig, når du vil. Vis det frem med en kjole eller en åben skjorte. Intet at tabe her damer.

Sådan gør du: Få en almindelig sten fra enhver butik eller søg i dit hjem efter en stor knap eller en hvilken som helst overflade, som kan have et mønster trykt/malet på sig. Brug dine kunstneriske færdigheder, eller du kan få det gjort af en designer, som du ønsker. Og husk at få det lakeret for at skabe ekstra glans. Det er det. Så simpelt er det at skabe din stil.

 1. Nøglen til dit hjerte

  Bær nøglen til dit hjem i din kæde for at holde den sikker og stadig se godt ud. Ja, det lyder kun underligt indtil du har prøvet det selv. Det rå og enkle look giver dig en kant i mængden og får andre til at se op til din stil.

  Sådan gør du: Normalt har nøgler allerede et hul, ellers kan du let lave et, eller få en låsesmed til at gøre det for dig. Sæt en eller flere i din favorit kæde, og du er klar til at gå ud og erobre verden.

Skriv et svar