Generering af en indkomst via en gymnasie lingerifest

Det kan nogle gange være svært at være studerende, især når man tit synes at have pengemangel. Du har måske været på jagt efter store muligheder for at have en deltidsindtægt som studerende, og du ser gerne at det giver overskud og er sjovt.

I dette tilfælde kan forretningen at holde lingeri fester måske være det mest ideelle koncept for indtjening af kontanter, og have det sjovt undervejs. Alle elsker at deltage i en fed lingeri fest!

Hvis du synes at denne idé er intimiderende, skal du blot huske på at det ikke behøver at være en vild begivenhed, men blot en hvor folk ifører sig lingeri.

Faktorer at overveje, når en lingerifest organiseres

Hav et tema når en skole lingerifest afholdes. Det får det til at minde meget om et kostumebal, bortset fra at lingeri er et ekstra element i kostumet. Det gør det også mere tiltrækkende til hver enkelt, da lingeri er involveret..

For eksempel, tænk festtemaer som “Skøre Lingeri Klovne,” eller “Amazonas undertøjskrigere”. Brug blot din kreativitet til at lave vidunderlige temaer der kan passe til lingeri..

Søg omkring dig og arbejd sammen med et lingerifirma, som er villig til at levere lingeri til studerende. Som studerende har man altid et begrænset budget, og derfor tilrådes det ikke at vise dem designer ting.

Sørg for at firmaet har en række overkommelige lingerivarer som primadonna lingeri, sammen med andre produkter hvor prisen er lav, såsom lotions eller stearinlys, som de kunne ønske at fremvise.

Efter du har udsendt dine invitationer eller opsat din reklameseddel, kan du begynde at forberede dig. I invitationerne bør du foreslå hver person at medbringe mad, eller personligt arrangere maden.

Hav et lager af chips, snacks og drikkevarer, og brug simple dekorationer til stedet. Da spil vil være festens fokus, behøver du ikke at bruge meget tid på dekorationer. Eksempelvis, hvis temaet er Amazonas, kan du anstille masser af falske grønne områder. Du skal blot sikre dig at du har placeret et bord i et fremtrædende område for at udstille lingeriet der er til salg.

Hvis du er fantasifuld, vil en masse mennesker være ivrige efter at købe alt undertøjet! For eksempel, kan du gøre noget så simpelt som at skabe en “Ønskebrønd til magisk lingeri”. Lav en af papir (der er stor nok til at to eller tre mennesker kan stå i den) og brug sort papir til at fore bunden.

Giv det hele en magisk følelse ved brug af grønt, glimmer, nogle bh’er og trusser til at dekorere det med. Fortæl alle at de kan lave et ønske som vil blive opfyldt af lingeri feen, ved at købe lingeri og kaste penge i ønskebrønden. Se kontanterne vælte ind!

Skriv et svar