Køb billig Chokolade til desserter på nettet

Hvad er en dessert helt uden chokolade? Ja næsten ikke en rigtig dessert, vel? Nej chokolade skal der til og allerhelst rigeligt af den! Ja tak, så ved man hvad det er. Men det skal ikke bare være en hvilken som helst chokolade, det skal være en god chokolade! Sådan en som Ritter Sport, hvor man kan vælge lige præcis den variant, som man holder mest af. Hvis du har det på samme måde og bare elsker chokolade og bestemt ikke kan få nok af det, så er de her 5 bud på desserter helt sikkert dig!

Klassikeren – Brownie med vaniljeis

Når man snakker desserter, hvor chokolade skal indgå, så kan man ikke komme uden om en god brownie. Men hvad er en Brownie der ikke er fyldt med god chokolade? Ikke en rigtig brownie i hvert fald. Så når du skal lave brownie, så følg altid en opskrift, hvor der skal masser af chokolade i. I en Brownie er Ritter Sport intet mindre end fantastisk, den gode smag fra den klassiske Ritter Sport smager fantastisk i en brownie. Så står du og skal bage en dejlig kage, så gå efter en god brownie fyldt med lækker Ritter Sport. Når det nu skal være så kan du lige så godt finde Billig Ritter Sport tilbud og dermed også spare lidt penge på din kage.

Den fyldige chokolademousse

en rigtig god chokolademousse er der bestemt heller ikke noget i vejen med. Den fungere bare og den passer til alle hovedretter, du kan derfor altid servere en chokolademousse for dine gæster. Men, men, men chokolademousse er ret nemt at lave og kan i lige så stor grad være en lille hyggelig dessert eller aftensnack til dig selv. Så når du går og har lyst til chokolademousse med Ritter Sport, så lav den endelig og nyd den!

De romantiske jordbær dyppet i chokolade

Vil du overraske din kæreste med en romantisk aften? Hvad er så mere velegnet end jordbær dyppet i chokolade? Udover champagne, så er der næsten ikke noget, som er mere vigtigt end jordbær med chokolade. Jordbær dyppet i smeltet Ritter Sport er bestemt ingen undtagelse. Det er desuden virkelig lækkert at spise og virkelig nemt at lave.

Chokoladefondue

Jordbær dyppet i chokolade er super romantisk og passer perfekt til en aften for to, men det gør chokolade fondue bestemt også! Så varm du en masse skøn chokolade op og skær noget lækkert frugt ud og så er du klar til en dejlig date night med din udkårne.

Gateau marcel – den franske chokoladekage

Vil du imponere dine gæster med en overdådig chokolade dessert? Så er en gateau marcel det perfekte valg. Det er den mest lækre og cremede chokoladebombe og alle der elsker chokolade vil elske denne dessert. Den er intet mindre end sprængfyldt med chokolade og den rummer så meget, at de fleste vil nøjes med et lille stykke. Men for den store chokolade elsker, er dette kagen er alle kager og den vil derfor helt bestemt falde i god jord og dine chokolade elskende gæster.