Sommer interview med indretnings ekspert

I anledningen af den snart kommende årstid for udendørs hygge, har vi bedt boligindretning eksperten Søren Eskelund om at møde os til et kort interview om bolig indretning og brugskunst, som vores følgere kan læse og få fif af, som kan bruges i sommervarmen.

Søren Eskelund har arbejdet med indretning i over 25år og er særligt anerkendt for at gøre udnytte af romantiske produkter rundt om i hjemmet, både inde- og udendørs. Han er en meget anerkendt herre i branchen, så vi er utrolig glade for at han gik med til dette interview.

Start på interview:

Redaktionen: Tak fordi du kom i dag Søren! Først vil vi lige spørge, er dit eget hjem lige så fint som dem du ender med at have hjulpet dine kunder med at få?

Søren: Selv tak fordi jeg måtte komme idag, det synes jeg var et spændende initiativ i kom med. Ja, det må jeg sige ja til. Det er faktisk sådan at mit eget hjem er publiceret i flere magasiner efterhånden, hen over årene. Jeg har medbragt nogen fotos, her er blandt andet et fra mit eget hjem:

Redaktionen: Det må vi sige, det ser nydeligt ud! Det ser meget hyggeligt og landligt ud.

Søren: Ja, jeg synes det er vigtigt at et hjem skaber hyggelige rammer, og dertil er den romantiske landstil med udnyttelse af kvalitets brugskunst i indretningen. Det er også som om at kvaliteten af de ting og sager man bruger har stor effekt på den endelige stemning i rummene. Her kan I f.eks. se et billede af nogen dekorations opsætninger som jeg tit gør brug af:

brugskunst

Det er nemlig også lidt moderne med lidt glas osv. Det er vigtigt at selvom det er landstil, at det ikke kommer til at virke gammeldags, så derfor er lyse farver også vigtig.

Redaktionen: Ja. det kan vi godt se, det giver meget god mening. Nu er vi lidt nysgerrige selv, men også for at hjælpe vores læsere, som er interesseret. Hvilke steder handler du alle disse spændene ting som du bruger til at indrette hjemmene?

Søren: Jeg tænkte nok I ville spørge om dette, og det viser sig faktisk at for nylig fandt jeg det mest fantastiske online butik som handler en masse nye varer og som altid er gode til inspiration. Den dag idag er det hos http://rosen-lund.dk/ jeg køber aller flest ting, både fordi de har stort udvalg men også pga deres søde medarbejdere.

Redaktionen: Nå det må vi nok sige, det er da et herligt fif til vores læsere som går op i boligindretning. Vi får jo tit forespørgsler om den slags, så nu må man sige at vi endelig kan levere svar til dem.

Søren: Der er ingen tvivl om at de vil elske denne webshop, de har alt i brugskunst så man kan købe til hele hjemmet på ét sted, og så endda uden at skulle udenfor døren. Det smart er faktisk at man kan gå rundt i boligen med sin computer eller mobil og handle på hjemmesiden, imens man ser billeder af produkter når man står der hvor man vil placere dem. Så det anbefaler jeg varmt at man kan lege lidt med, og de har også tit gode tilbud, så det er også en god idé at holde øje med.

Redaktionen: Vi siger mange tak Søren Eskelund! Det har været fantastisk at have besøg af dig!

Søren: Selv tak, skulle det være en anden gang.

Slut på interview.

Herfra slutter vi så af på interviewet med Søren Emil Eskelund, bolig og indretning ekspert. Husk at følg os få senere updates. Mange tak til jer derude, og hav en fortsat god sommer.

Skriv et svar