Billige ure til kvinder og mænd og i høj kvalitet

Står du at mangler og købe gaver til jul, så har du en enestående chance for at score dig nogle rigtige fede mærke ure i god kvalitet. Hos Uniwatches.dk finder man stort set alle mærker der findes på markedet indenfor armbåndsure både til mænd og kvinder. Ure drejer sig om mere end bare at se hvad tid og dato er at se, det er hvad man også kalder et signal til omverdenen samt udstråler din personlighed og stil. Hvis man eksempelvis tager de klassiske Casio ure, så ser man design er vigtigt og ved G-shock ure er funktion det man har i focus. Bag urenes blanke ydre og keramiske materialer gemmer der sig finesser i et ur som er utrolig avanceret som giver os det præcise klokkeslet samt mange andre interessante informationer alt efter hvilket ur man vælger. Det vil sige det er små tekniske underværker, man taler om, og der er en uofficiel konkurrence mellem de førende mærker og producenter.

ure_til_mand

Vi har fået fortalt at for bare et par år siden kom Pagiat med det tyndeste ur på markedet som var et Altiplano 900P. Med alt inklusiv som målte kun 3,65 millimeter. Dette fortæller lidt om hvor små elementer der er tale om når det kommer til et armbåndsur som indeholder en hel masse funktioner. og alligevel kun måler de 3,65 millimeter. Men efterfølgende er der kommet Jaeger-LeCoultre der med sin nyskabelse har lavet et ur som skulle være  nøjagtig 0,05 millimeter tyndere, hvilket slår Pagiat en smule. Altså det nye mindstemål for et mekanisk ur ligger på 3,60 millimeter, og findes både til mænd og kvinder.

Men den største nyhed inden for ure, er pt Apple watch og nogle har haft uret på deres håndled over et halvt år allerede.

Første årsag skulle være at man bruger sin Smartphone mindre, hvilket alle godt ved sluger en masse af vores tid på daglig vis. Og et hurtig kig på din Smartphone ender med, du bruger flere timer på alt muligt ligegyldigt.  Men har du et Apple watch og din Smartphone vibrere i din lommen, giver Apple Watch dig mulighed for at tjekke notifikationer, afvise opkaldet eller svare beskeder.  Dermed kommer du ikke til at sidde og bruge unødvendig tid på din mobil uden grund. Apple Watch tager altså ikke tid fra dig og på den måde betyde, at du kommer til spare tid, fordi du bruger din telefon lidt mindre i dagligdagen.

Batteri skulle heller ikke være problem for Apple watch, hvis man bare sørger for at sætte det til at oplade når man sover og tager det på igen når man står op. Og har du den store udgave af uret kan man uden tvivl også holde i 48 timer. Vi som er vandt til den klassiske form for herreure eller dameure vil nok stadig foretrække denne model og måske vente til teknologien frister os lidt mere før vi hopper på et evt Apple watch.

applewatchcollection

Men når det er sagt så er der masser muligheder hvis man er på udkig efter et ur eller en flot gave til dem man holder af. Vi kan anbefale at klikke ind på Uniwatches.dk og få inspiration til dit nye ur eller til årets julegave. Eller kig her for andre muligheder

 

Skriv et svar